AHREND BOX

Ahr_box_schuin_staand Ahr_box_2x_frontaal

Een verzamelbox voor de high-end line van Ahrend, waarmee sales managers gezien kunnen worden. Ahrend was zo verguld met het design dat het als corporate branding is ingezet voor showrooms, tassen, mappen, etc. Uiteindelijk is dit doorontwikkeld tot het concept voor Ahrend in Milaan.

YOUR PERSONAL SPACE

Logo

Bag + brochure

Ahr_broch_tas_viatortona Ahr_broch_content Ahr_broch_stoel2 Ahr_broch_still

Invitation

Ahr_uitnod_envel_open_krt Ahr_uitnod_envel_krtpas

Client: Ahrend N.V.
Role: concept + design, graphic designer
Together with Hans Meijboom

Een productbrochure voor de beurs in Milaan, aansluitend bij het beursconcept: ‘Your Personal Space’. Omdat de meeste beursbezoekers alle materialen die ze krijgen in een tasje meenemen, bedachten wij de draagbare tasbrochure. Door de tas te scheuren kan de brochure ingekeken worden. Omdat de tasbrochure te groot is om in een andere tas te stoppen, bleef de brochure zichtbaar en werd het een wanna-have/collecters item. De uitgave is ook in aangepaste vorm geproduceerd om zo ook na de beurs nog te kunnen gebruiken.

Ahrend stond met een beursstand op de Designbeurs in Milaan. Om deze stand te branden en te promoten naar zakenrelaties ontwikkelden wij het campagneconcept ‘Your Personal Space’. Binnen dit concept is een grafische beursstand ontwikkeld, banners, de aankleding van de entree, de uitnodiging, diverse promotie-items, een pers-toolkit en een persoonlijke Ahrendcard.